Het team

Mag ik het team even aan u voorstellen.

TheTeam 2019

vorige berichtjes

clearpixel

De 24ste editie van het Haringstad toernooi is een feit! We begonnen gisteren met wel 1 partij. De andere geplande partijen kwamen te vervallen i.v.m. verplichtingen in toernooien voorafgaand aan het onze. We hopen van harte dat de dames daar gewonnen hebben. De komende week zitten de avonden al lekker vol, dus kom gerust kijken en aanmoedigen onder het genot van een stukje haring en een drankje.

zondag 4 september

De maandag zit erop. In de loop van de avond werd het gelukkig ietwat koeler. Dat maakte het tennissen een stukje aangenamer. Net als vorig jaar kunnen we alle deelnemers weer verblijden met een zakje kleurrijke tulpenbollen. Dit najaar de grond in voor een prachtige bloemenzee volgend jaar. Dank Fa. Jan de Wit & Zn.
Maandag was een goed begin van hopelijk een fijne week.

maandag 5 september

Het toernooi is op stoom. We hadden een vol programma vanavond. Een paar maal ging het kort druppen, maar dat zette gelukkig niet door. Het was gewoon lekker tennisweertje. Ook toeschouwers wisten de weg naar het park te vinden, hetgeen de gezelligheid ten goede kwam. Zij werden getrakteerd op diverse, mooie en spannende 3-setters en leuke 2-setters.
Na de partijen werd er buiten relaxed nagezeten met een hapje en en drankje.

dinsdag 6 september

Ik (Marjan) was er even niet, dus helaas geen stukje!

woensdag 7 september

We zijn inmiddels over de helft en na een droog en warm begin werden we vanavond getrakteerd op een heftige onweersbui. Gevolg, op de gravelbanen kon je zwemmen. Gelukkig hebben we ook grasbanen waar al snel weer op gespeeld kon worden.
Na een uurtje waren ook een paar gravel banen weer bespeelbaar, zodat de uitloop binnen de perken bleef. Weer of geen weer, trouwe toeschouwers zijn er altijd, wel 3 op een rij.
Hulde mannen!

fonderdag 8 september

Regenopdonderdag

Wat was het genieten vandaag. Het prachtige weer was goed voor veel tennisplezier. Alle halve finales zijn verspeeld, en morgen is het de beurt aan de afsluitende finales. Vanmorgen vroeg al waren de groundsmen Jan van der Haak en John Gordon bezig met het verzorgen van de banen, zodat die er voor aanvang prima bij lagen. Klasse heren, onze dank is groot. Vanmiddag ging ook de barbeque weer open en kon Marc Eising naar hartelust gaan bakken en braden. Er waren hamburgers, sate en gehaktballen van Slagerij Zunnebelt die gretig aftrek vonden. Goed bezig Marc. Morgen is er een foodtruck die de inwendige mens komt versterken.

zaterdag 10 september